LAS PALMAS DE GRAN CANARIA | Kanariøyene | Spania


Las Palmas de Gran Canaria er hovedbyen på øyen og ligger i nordøst. Byen er omringet av to fantastiske bukter hvor to av Gran Canaria sine meste populære strender, Playa de las Canteras og Playa de las Alcaravaneras ligger.

Las Palmas ble grunnlagt i 1478 og den viktigste delen av historien finner du i Distrito de Vegueta. Distrito de Vegueta ble erklært Verdensarven av Unesco i 1990.

Las Palmas regner med en av Europa sine viktigste havner, havnen Puerto de la Luz. Byen er også verdenskjent som et populært reisemål for turister over hele verden og kan på grunn av dette tilby et bredt tilbud med leiligheter og hoteller i Gran Canaria. Befolkningen i Las Palmas er fordoblet siden 60-tallet når byen ble en kjent turist destinasjon og regner nå med over 400.000 innbyggere.

Denne byen har et bekvemt og svalt klima hele året og er derfor et bra alternativ for deg som ønsker å reise til Spania. Men hvis du har muligheten til å reise til Las Palmas i Februar under karnevalet så anbefaler vi deg dette. Du vil garantert få en uforglemmelig opplevelse full av morsomme minner fylt av dans og kostymer.

Kontakt informasjon

Du kan ta kontakt med LAS PALMAS DE GRAN CANARIA | Kanariøyene | Spania her

1297Visninger

Kartet

Beskrivelse

  • By

More offers

Andre steder